söndag 22 mars 2009

Humöret är bättre nu..


Och hur kan det vara annat jag fick två små fölprinsar här igårkväll. De är så söta , och jag smälter alltid när jag ser dem. Sen kom en höna fram med elva små kycklingar också.Hur gulliga som hellst. Nästan så jag förlåter tupparna för det evinnerliga galandet när de gör sådanna små sötnosar. Ja sen köpte jag lite blommor i byn. Och färdiglagad mat kostade jag på mig, lite lyxigt pärlhöna och ungsbakad potatis och en sås. Så nu har jag tröstat mig lite. Och efter en glass så åker nog mungiporna upp ytterligare.Vädret är toppen så jag ska ut och kratta lite och plantera. Det är bara skönt att vara ute nu..Ett av fölen som föddes inatt på bilden ,mamma heter jovelinote och pappa är pine chip. Pine chip är ju en superhingst och numera bor han i Sverige och ägs av svenskar.

4 kommentarer:

Vicky sa...

Hej, vad skönt att humöret steg lite! Jag sitter här på söndagskvällen och delar ut lite utmärkelser - och du har en att hämta på min blogg! Trevlig kväll :)

Myra sa...

Hästar lättar ALLTID upp humöret! :)

Anonym sa...

Skönt att höra att du mår bättre idag! Det låter som att du har haft en skön söndag :o)

Veronica sa...

Skönt att höra att du känner dig bättre. Men du har rätt i hur konstigt det blir med alla kommunikationsmedel vi har i dag och ändå så kan det bli långt mellan gångerna! Jag tycker som du att riktiga brev är mycket trevligare men det är svårt att det blir av att man skickar iväg det. Jag har blivit för lat & bekväm, tyvärr!

Pine Chip kommer jag ihåg, var på solvalla när han galopperade på upploppet och Copiad vann :)

Kram på dig