tisdag 10 februari 2009

Carnevalen
















Börjar på fredag. Men jag ska gå på Söndag då blir det nog en del foton här..Här är från förra året..

7 kommentarer:

Vicky sa...

Wow, det skulle vara en upplevelse att få vara med om! Men det får vänta tills barnen blir större. Go natt!

Livet på Citronodlingen sa...

Jag skulle också gärna få uppleva carnevalen i Venedig någon gång...

Veronica sa...

Oh , den mest sofitikerade karnevalen av dom alla! Jag vill också gå :) Fast det kan bli en perfekt utflykt till nästa år. Jag nöjer mig med dina kort sålänge.
kram och sov så gott!

Anonym sa...

Kan förståss också skriva under på att vilja uppleva karnevalen någon gång. Jag trodde att du var min pastalandskusin, har ju en sån där mojäng som visar var besökarna kommer ifrån. Ha det så bra!

segsliten sa...

Jag har aldrig varit där under karnevalen, men jag har förstått att det är urhäftigt. Venedig är ju häftigt utan karneval, så jag kan ju föreställa mig hur det är under karnevalsyran.
Kram ☺

lurigopalia sa...

Jag kan rekomendera carnevalen.Men det är otroligt med folk. Och ska man åka tåg gäller det vara uppe tidigt för att få plats. Båtarna,viparetton är så överfulla så man undrar om de ska flyta.Men står man ut med detta är det en upplevelse utan dess like. Det finns minsan utklädda barn också, utlandsmamman..Men de uppskattar nog mer när de är större..

lurigopalia sa...

Och Veronica då ska du kontakta mig..Det skulle vara roligt att ses..Eller om du kommer till Venedig någon annan gång. Bloggiskamrater, jag träffas gärna över en fika...