söndag 14 juni 2009

MMMM jag njöt
















Jag låg och guppade på madrassen i havet. Jag hadde keps och solbrillor på. Och under dessa kunde jag helt skamlöst spana in allt läckert som såg ut att vara över 18. Allt snyggt Italien har i karlväg verkade vara på stranden idag. Synd/tur man inte är tjugo år yngre , då hadde jag haft fullt upp. Nu nöjer jag mig fördetmesta med att titta. Sen blev det en jätteglass med jordgubbar..Jag kan ju inte direkt påstå det varit synd om mig idag..

6 kommentarer:

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Tack för din kommentar om min Tangen Tea. Härligt att höra någon som förstår. Ja, du det gäller att ha hästöga när man håller på med hästar!
Va, härligt det verkar vid havet!
Längtar!
Carin

Anonym sa...

Hej Hej...hörru nu tycker jag jätte synd om stackars pollar med kort lugg...vidrigt med dessa larver..hujedamej för parasiter! Hästbarnmorska låter som ett givande yrke.

Gillar dina bilder...ser på dem och önskar att det var varmt nog att bada här också...men det är det som sagt inte!

Livet på Citronodlingen sa...

Nej, inte ett dugg synd om dig! :o)
Tur att det finns solglasögon så att man kan spana ohejdat :o)

Anonym sa...

Hej! Men vad häligt att ligga vid havet och njuta. Här hemma får man då klä sej så man inte fryser. Börjar undra om jag ska leta på något cyklop innan man drunkrar av allt regnande. Glass med jordgubbar mummmss. Ja man kan ju titta och vila ögonen på något snyggt.Ja Mats pojkar och även han tjej är lik honom dom har hans utseende och dom pojkarna är då så härliga. han är gift och dom har två barn tillsammans sen har hon 3 barn före och han ett så det är en stor familj. Men nu börjar dom största gymnasiet så det är bara små pojkarna hemma snart. Njut du nu av värmen och tänk på en annan som fryser. Kram Carina

Bibban sa...

Skulle gärna vara där och plaska..skulle inte nöja mig med att bara titta..;)
Bibban

Laura sa...

Ciao pastalandet! ;)

Vad underbart det ser ut där, nu är det jag som blir avundsjuk! :) Men jag håller med dig om att Norden är oerhört fin på sommaren då det är så grönt överallt, den grönskan tror jag inte att man kan se någon annanstans i världen! Tack för att du upplyste mig om vad midsommarblomstren heter, jag har för mig att de har ett annat namn här i Finland, men jag får nästan ta och fråga mamma om det då jag kommer ihåg. Själv är jag inte så bra på att känna igen blommor, men jag gillar att fota dem! :)

Ska du inte åka till Sverige alls i sommar?

kram!