onsdag 20 oktober 2010

Konst som gör en glad..


Jag har en fantastisk vännina i Stockholm. Hon är underbar på många sätt. För sitt humör hon gör alltid sitt bästa för att sprida glädje omkring sig. Och för alla visa råd jag fått av henne. Sen är hon en duktig konstnär. Hon brukar ha utställningar i hela världen och får ofta väldigt bra kretik. Hon heter Wallina. Nu har hon snart vernisage igen. Tjugotredje Oktober mellan 12.00 och 16.00 på galleri Tersaeus. Det ligger vid hornsgatepuckeln Pustegränd 6. Ni som har chansen gå och se tavlorna men också träffa en underbar person. Utställningen fortsätter till 10 november. Tavlorna är underbara färgsprakande och gjorda på ett helt unikt sätt glacure a froid på alminium. Bilder har svårt att göra tavlorna rättvisa de ska ses live. Jag blir alltid glad av att se dem. Motiven är ofta hämtade från sagor och myter både inhemska och mer exotiska. Här är en fågel som jag tycker mycket om. Ni vet kanske inte att jag är en stor konstälskare.Givetvis frågade jag henne om lov om jag fick publicera bilden i min blogg. Generös som hon är sa hon ja. Hon vill gärna dela med sig..

3 kommentarer:

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Hej där! Jag blev glad för utmärkelsen att jag skall berätta om mig själv. Skall snart göra det, vid nästa inlägg....
det är alltid så skoj att läsa hos dig men oj, vad du får jobba och vilket ansvar du får ta. Undrar om din chef förstår vad du gör! Jobb från morgon till kväll och inte vad som helst!
Hoppas allt är bra och på återseende!
Carin i norra Sverige

lurigopalia sa...

Carin jag tycker om vad jag gör. Men de immponeras av saker jag inte tycker är märkvärdigt.Tex. att hingsten stegrar sig ibland och jag inte blir rädd- Han försöker inte sparka mig så det är lungt och inte ovanligt de blir lite heta med brunstiga ston nära.För mig så är det viktigaste vardagsrutinerna som lätt slarvas med. Det är det jobbet som gör hästarna mår bra.

Monica sa...

Hej !!
Jättefin tavla !!
Konstälskare som jag är och numer även studerande , hade jag jättegärna gått dit !!!
Kul att du också gillar konst, men det är inte så "konstigt", den som gillar vackra , underbara hästar,sätter säkert också värde på andra vackra "saker"...!!
Ha det böst,
Kram,Monica