måndag 8 december 2008

Sugarcane hanovers dotter


Isabelle bi är dotter till sugarcane hanover. Nästan alla hans avkommor snurrar och leker med tungan precis som pappa. Jag kallar det sugartonghe och i hagen kan man se de små fölen göra så också. Isabelle bi är lite rastlös här . Hon har sprungit in ganska mycket pengar och kommer precis från tävlingsbanan. Livet är nog stillsamt för henne just nu. Jag tror hon går till avel nu. Så nästa vår får hon nog föl.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud så kul att du berättade om midsommaren för italienare! *hehe* Galna svenskar... LOL

Tyvärr finns inte IKEA på Malta... Annars så hade jag ju naturligtvis sprungit dit varenda gång man fick hemlängtan. Vi har mycket Italienare på Malta oxå, trevligt folk det där... =)

Anonym sa...

Roligt att få en hälsning från soliga Italien, det är inte var dag det händer.
Vi skulle behöva en glimt av din sol i höstrusket här.
Jag glömmer aldrig min bästa utlandsresa som gick just till Italien, vi var en vecka i Rom där jag hann med en liten bråkdel som jag ville och en vecka i Sorento och Amalfi som var sagolikt vackert. Jag besökte Capri och Blå grottan.
Som sagt jag glömmer aldrig den resan,jag har två små stenar från Rio Grande glatt polerade av havsvågorna som jag tar fram ibland.
Är stolt att vara namne till en av dina hästar även hon fick ett tragiskt slut.
Kram från ett grådisigt Stockholm.
Rut.

Vero sa...

Skicka mig adressen du bara på vero@lica-creative.se så skickar jag henne till din mamma.

Ha en bra kväll!

Veronica sa...

Hej! Kul initiativ av den engelska polisen att dela ut flip-flop. Kom och tànka pà Festival Bi som jag hade som passhàst, han var efter Sugercane och lekte ocksà med tungan. Jag tror aldrig han gjorde sà mànga lopp. Kànslig sort som jag var mycket kompis med :) Jag kunde làgga mig i hans box nàr han làg ner och kramas med honom :)

Ha en riktigt bra kvàll!!

Kram Vera