lördag 12 februari 2011

Jag har spökat


Idag var det kalas här yngsta dottern fyllde 11 år. ett helt gäng små flickor var här. Huset har ju en egen park där rusade de runt och var mer eller mindre sjövilda. När det blev mörkt samlades de vid gräsmattan framför huset och lekte och sjöng. Jag smög upp genom parken helt täckt av svart plast och hoppade fram och sa buuu. De skrek och pep..efter en stund visade jag vem jag var ungarna tyckte det var kul. Det måste vara toppen att kunna ha sin fest här med allt utrymme.Jag har inte hört vad hon fick än. Men när jag frågade tidigare i veckan vad hon ville ha sa hon hon hadde allt hon kunde önska sig. Hon fick ju en ponny i julklapp. Det är lite synd om henne att inte önska något tycker jag. Flickan är i alla fall bra för hon är alltid tacksam för det hon får och inte bortskämd till sättet. Hon är mycket med mig i stallet när hon är ledig. Och jag är väldigt svag för henne. Just nu sitter jag och mumsar på en hemmgjord jättegod tiramisu som nonno-mormor till flickan gjort.Bilden är från parken till villa bella verde jag cyklar där nästan varje dag när jag ska till centrum

7 kommentarer:

Helena sa...

Ganska fint än då att det finns 11-åringar som säger att dom har allt dom kan önska sig. Det är nog inte så vanligt.

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej igen! Kul att du fick svar från Hanna, dotter till Gunnel och Lasse, som nu tagit ut sin proffslicens. Du kan känna dig lugn för att hästarna har det bra!
Du är inte på facebook? Jag ska se till att du får foton på hästarna, jag kanske far dit och tar några kort vid tillfälle. Just nu är det jättekallt här uppe, mellan 25-30 grader men sol och härlig snö.
Idag travar vi på Umåker och Hanna kör där. Vi hörs!
Carin

lurigopalia sa...

jag är på facebook, karin jörgensen. Jag älskar varenda en av mina små skyddslingar och det är underbart att få höra hur de har det och att det är bra..

Monica sa...

Hej !!
Härligt att se att du är här hos oss igen !!!
Låter kul att leka spöke, mysig fest verkar det ha varit !!!
Trevligt att höra att tjejen verkar förstå och uppskatta det hon har, det tyder på vettiga föräldrar.
Önskar dig en härlig helg !!!
Kram,Monica

Ninja sa...

Italien och arabiska fullblod låter inte fel :)

Ninja sa...

Du verkar ha ett drömjobb.....

Dennis Alexis Hellström sa...

Vilken fin bild! :)